Nieuws

Gezocht: visiteurs voor de commissie kwaliteitsvisitatie NVOG

Publicatiedatum: 19 september 2023
De commissie kwaliteitsvisitatie van de NVOG is doorlopend op zoek naar enthousiaste en bij kwaliteit betrokken collegae, met aandachtsgebied perinatologie, oncologie, voortplantingsgeneeskunde of urogynaecologie/benigne gynaecologie.

Thuismonitoring bij IVF even veilig en succesvol

Publicatiedatum: 5 september 2023
Uit een studie, gepubliceerd in The Lancet, blijkt dat thuismonitoring het net zo goed doet als ziekenhuismonitoring bij het plaatsen van ingevroren embryo’s bij vrouwen in de natuurlijke cyclus. Er is sprake van hetzelfde resultaat qua zwangerschapsresultaten en baby’s geboren. De uitkomsten van dit onderzoek hebben implicaties voor alle ivf behandelingen wereldwijd.

IVF-cijfers 2021: meer IVF-behandelingen en meer IVF-babies

Publicatiedatum: 31 augustus 2023
De cijfers over IVF-behandelingen in 2021 laten een positieve ontwikkeling zien ten opzichte van het voorgaande jaar, waarin de impact van de coronapandemie merkbaar was.

Najaarscompetitie NVOG Kennisspel

Publicatiedatum: 29 augustus 2023
Op 25 september start de najaarscompetitie van het NVOG Kennisspel weer! Ook deze editie tellen de punten die je vanaf dan behaalt met de Vraag van Vandaag mee.

Vacature lid Commissie Onderwijs – AIOS

Publicatiedatum: 9 augustus 2023
Er is plaats voor een aios-lid in de Commissie Onderwijs. De Commissie Onderwijs is een commissie van de NVOG adviserend aan de Koepel Opleiding.

Vacature Vice voorzitter (op termijn voorzitter) Plenaire Visitatie Commissie

Publicatiedatum: 9 augustus 2023
In verband met het voorziene vertrek van de huidige voorzitter en het doorschuiven van de huidige vice voorzitter begin 2024, heeft de PVC een vacature voor een vice voorzitter per 1 januari 2024.

Specifiek zoeken?