Nieuws

Vacature lid coördinatiegroep Kennisspel ‘Vraag van Vandaag’

Publicatiedatum: 18 juli 2024
Krijg jij ook twee keer per week de Vraag van Vandaag in je mailbox en ben je daar net zo enthousiast over als wij, dan is deze vacature misschien wat voor jou!

Strong Babies reikt Jonge Onderzoekers beurs uit voor gelijke kansen in de geboortezorg

Publicatiedatum: 9 juli 2024
Komend najaar reikt Strong Babies de Jonge Onderzoekers beurs uit voor onderzoek gericht op het bestrijden van kansongelijkheid in de geboortezorg.

Bestuurslid NVOG

Publicatiedatum: 4 juli 2024
Voor het bestuur van de NVOG zijn we op zoek naar een (algemeen) bestuurslid. Als bestuurslid speel je een belangrijke rol in het sturen van onze organisatie en het realiseren van onze doelen. We zijn op zoek naar iemand met visie, daadkracht en een hart voor onze sector.

Inschrijvingen 61e Gynaecongres geopend!

Publicatiedatum: 24 juni 2024
Het 61e Gynaecongres vindt plaats van 13 tot en met 15 november 2024. Dit jaar verwelkomen we je graag in het Van der Valk Hotel in Houten. Zet het in je agenda en schrijf je snel in!

Week van Gezond Zwanger Worden: handige websites voor zorgprofessionals

Publicatiedatum: 17 juni 2024
Gezondheid, welzijn en kansen in het latere leven beginnen al vóór de geboorte, zelfs al vóór de bevruchting. Goede voorlichting en een inhoudelijk gesprek over Gezond Zwanger Worden tijdens een regulier consult kan een groot verschil maken. Om zorgverleners te ondersteunen: een aantal handige links op een rij.

Van 17 tot en met 21 juni: Week van Gezond Zwanger Worden

Publicatiedatum: 11 juni 2024
Een zo gezond mogelijke voorbereiding op een zwangerschap is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. Goede voorlichting is daar erg belangrijk bij! Deze week richt zich op iedereen in de vruchtbare leeftijd met een zwangerschapswens, maar vooral op zorg- en hulpverleners.

Specifiek zoeken?