Bureaumedewerker wetenschap – 24 uur per week – Utrecht

28 juni 2023

Ben je een teamplayer, hou je van werken in projecten en processen, hou je overzicht op prioriteiten en geplande werkzaamheden en ben je goed in het leggen van verbanden? Heb je affiniteit met de gezondheidszorg in het algemeen en wetenschap in het bijzonder? Vind je het leuk om in een klein professioneel team samen te werken? Wil je bijdragen aan de beste zorg voor vrouwen in alle levensfasen en wil je werken in het hart van de Nederlandse medische zorg? Dan is de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie & Gynaecologie (NVOG) op zoek naar jou!

De NVOG is een wetenschappelijke beroepsvereniging voor gynaecologen en gynaecologen in opleiding. Samen met 31 andere beroepsverenigingen vormt de NVOG de Federatie Medisch Specialisten (Federatie). De Federatie vertegenwoordigt 23.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Samen spreken we met één krachtige stem in politiek en samenleving en gaan we voorop in vernieuwing zodat iedereen in Nederland kan rekenen op de beste zorg.

De NVOG behartigt de (maatschappelijke) belangen van gynaecologen en ondersteunt hen op het gebied van opleiding, kwaliteit en wetenschap zodat zij in de dagelijkse praktijk optimaal hun werk kunnen doen. Samen hebben wij de missie om de beste zorg aan iedere vrouw in elke levensfase te bieden. Ons kantoor is gevestigd in de Domus Medica in Utrecht. Met een team van 10 collega’s zetten wij ons als verenigingsbureau in voor onze 1500 leden (1100 gynaecologen en 400 gynaecologen in opleiding).

Bureaumedewerker wetenschap (24 uur per week)

Wat ga je doen?
De NVOG zoekt een doortastende bureaumedewerker die zich proces- en projectmatig gaat bezighouden met wetenschap. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de koepel wetenschap en ben je de rechterhand van de beleidsadviseur die inhoudelijk met deze dossiers is belast en vanuit het bureau eindverantwoordelijk is voor dit dossier. Je organiseert onder andere de vergaderingen van de koepel wetenschap en de werkgroep kwaliteitscirkel die zich bezighouden met de voortgang van wetenschappelijke studies en projectaanvragen. Je zorgt dat alle processen hieromtrent – van agenda opstellen, tot organiseren van bijeenkomsten, tot verslag en opvolgen van acties – op rolletjes verlopen. Ook beantwoord je vragen van leden, zorg je voor verbinding met de vier pijlers van de NVOG, initieer en ondersteun je bij projectaanvragen en breng je de administratie van projecten op orde. Dit alles doe je in nauw overleg met de beleidsadviseur. Tot slot denk je mee met de beleidsadviseur en voorzitters van de koepel en werkgroep over hoe we de kwaliteitscirkel (van onderzoek tot implementatie) samen met de leden zo goed mogelijk kunnen implementeren. Voor een goede verbinding met de leden organiseer je van tijd tot tijd kennisbijeenkomsten en/of webinars.

Wie ben jij?
Je bent een ‘spin in het web’ en een organisatorisch talent. Je houdt ervan om op processen te sturen en projectmatig te werken, je bent accuraat en je werkt geordend en gestructureerd. Je bent flexibel, communicatief, en representatief. Je krijgt energie van verbinding maken tussen mensen en het leggen van verbanden. Je ziet jezelf als een teamplayer, maar kunt daarnaast goed zelfstandig werken. Je vindt het een uitdaging om onze leden zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij optimaal kunnen functioneren als arts. Jij wordt blij als je het gevoel hebt écht iets bij te kunnen dragen aan de zorg in Nederland en hebt interesse in de inhoudelijke onderwerpen waar we mee bezig zijn.

Je begrijpt dat dit verenigingswerk in het algemeen en de agenda’s van medisch specialisten in het bijzonder zich nou eenmaal niet altijd aan jouw werktijden houden, voor jou is het geen probleem hier flexibel mee om te gaan. Dat je ook af en toe avondvergaderingen hebt, zie je als een kans om je werk en privé flexibel vorm te geven.

Tot slot, met een klein team van professionals zijn wij samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het verenigingsbureau. Dit vraagt dus flexibiliteit, je werkpakket is niet statisch en dit betekent dat wij continu samen afstemmen wat prioriteit heeft en daar de verschillende werkzaamheden op inrichten.

In de selectie nemen we verder de onderstaande criteria mee:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Affiniteit met de gezondheidszorg en wetenschap is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Digitaal vaardig en bekend met het MS Officepakket

Wat bieden wij?
Een afwisselende baan binnen een klein professioneel en fijn team in een dynamische, moderne en informele werkomgeving met bevlogen professionals. Het ontbreekt aan niets om prettig te werken en zowel je directe collega’s als die van de andere verenigingen te ontmoeten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en samenwerking: binnen de geldende kaders heb je de vrijheid om er echt jouw baan van te maken. We werken thuis en op kantoor zodanig dat de balans voor jou en voor het team goed is. We organiseren geregeld gezellige momenten voor een goede verbinding.

We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de zorgverzekering. Het salaris is marktconform en stemmen we af op jouw kennis en ervaring. We starten met een jaarcontract met de intentie dit om te zetten in een vaste aanstelling.

Informatie en sollicitatie
Wij komen graag met geïnteresseerde kandidaten in gesprek. Neem contact op voor meer informatie met Ron van der Heijden, Directeur NVOG.

Belangstelling
Stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar Muriël Poels.

Van bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP-ers wordt geen gebruik gemaakt en hier wordt niet op gereageerd.

Bureaumedewerker wetenschap – 24 uur per week – Utrecht

Specifiek zoeken?