Vacature lid coördinatiegroep Kennisspel ‘Vraag van Vandaag’

5 oktober 2023

Vacature lid coördinatiegroep Kennisspel ‘Vraag van Vandaag’

Krijg jij ook twee keer per week de Vraag van Vandaag in je mailbox en ben je daar net zo enthousiast over als wij, dan is deze vacature misschien wat voor jou!

Het richtlijnen kennisspel is oorspronkelijk ontstaan vanuit een SKMS project waaraan de NVOG samen met een aantal andere wetenschappelijke verenigingen heeft geparticipeerd. Het doel van het kennisspel is om (nieuwe) richtlijnen onder de aandacht te brengen van onze leden en daarmee een stukje implementatie te bewerkstelligen.
Vanwege het grote succes en de positieve reacties die de NVOG ontvangt op de Vraag van Vandaag wordt het kennisspel ook na beëindiging van het SKMS project voortgezet.

Het spel draait op het Redgrasp-platform. Redgrasp is een startup die zorgaanbieders helpt met het onderhouden van kennis over richtlijnen en protocollen met behulp van een kennisspel. Het bedrijf is mede opgericht door dr. Menno Vergeer, internist in het UMC Utrecht. Voor meer informatie zie www.redgrasp.com of mail naar support@redgrasp.com.

De huidige coördinatiegroep (bestaande uit gynaecologen en aios) is op zoek naar een nieuw lid (per 1 januari 2024) om hen te versterken en daarmee de continuïteit van de Vraag van Vandaag te borgen.

Als lid van de coördinatiegroep ben je:

  • hands-on en actief op het Redgrasp-platform met afwisselend het maken van vragen, valideren van (aangeleverde) vragen, invoeren van vragen in RedGrasp en draag je bij aan het borgen van een gevulde vragen database;
  • daarnaast twee maanden per jaar verantwoordelijk voor het klaarzetten van vragen in de online campagne en het reageren op reacties van deelnemers op een vraag.

Qua tijdsbesteding wordt er maximaal 4 keer per jaar een uur online vergaderd, kost het klaar zetten van een campagne maximaal een dagdeel en houdt je gedurende de twee maanden 2 x per week de reacties van deelnemers in de gaten. De overige taken worden verdeeld over de coördinatiegroep.
Wanneer je affiniteit met onderwijs (profilering) en/of richtlijnontwikkeling en/of het maken van vragen hebt, wordt dat als een pré gezien.

Voor meer informatie kun je terecht bij de huidige voorzitter Thamar Koudstaal  (thamar_koudstaal@hotmail.com) of bij beleidsadviseur Carolien Kanne (carolienkanne@nvog.nl)

Je kunt je belangstelling voor een plaats in de coördinatiegroep kenbaar maken door voor 1 december 2023 je motivatie met je affiniteit te mailen naar Carolien Kanne.

Vacature lid coördinatiegroep Kennisspel ‘Vraag van Vandaag’

Specifiek zoeken?