NVOG4Lifestyle

NVOG4Lifestyle was in 2022 het thema van de NVOG. We werken aan bewustwording, vergroten van kennis, gespreksvaardigheden, eigen leefstijl en informatie voor specifieke patiëntengroepen.

Sindsdien is de groep van de NVOG4Lifestyle doorgegaan als projectgroep om dit thema blijvend aandacht te geven binnen de zorg die wij als gynaecologen leveren.

We verzamelen een groep van leefstijlambassadeurs om ons heen. Ambassadeurs zijn collega’s vanuit het werkveld. Hoe meer ambassadeurs, hoe beter de spreiding over het land en ons bereik. Elk kwartaal is er een bijeenkomst waarin een thema waarbij een gastspreker ons inspireert op dit thema en we met elkaar nadenken over wat er nodig is om de transitie te maken naar de gynaecoloog als leefstijlarts voor elke vrouw.

Interesse om je aan te sluiten als ambassadeur: mail dan naar NVOG4lifestyle@gmail.com.

12 februari 2023 – Ambassadeur bijeenkomst – Chris Otten, huisarts – Thema: Leefstijlroer (www.artsenleefstijl.nl/leefstijlroer)

16 mei 2023 – Ambassadeur bijeenkomst- Patrick Deckers – CaringDoctors – op naar een duurzame, plantaardige voedseltransitie (caringdoctors.org)

Projectgroep
 De projectgroep bestaat uit:
– Floortje Vlemmix (voorzitter)
– Clasien van der Houwen
– Tobias Nijman
– Eva van der Meij
– Yentl Bequet
– Walter Kuchenbecker
– Sanne Samuels
– Sanne Gordijn
– Angelo Hooker

 

Specifiek zoeken?