Gezocht: AIOS bestuurslid Pijler Gynaecologie

15 maart 2024

Voor het bestuur van de pijler Gynaecologie wordt een aios als bestuurslid gezocht.

Organisatie pijler Gynaecologie
De Pijler Gynaecologie bestaat uit verschillende werkgroepen en commissies, te weten:
SIG Endometriose, Stuurgroep Women’s Health, Werkgroep Adhesiepreventie, Werkgroep Bekkenbodem (WBB), Werkgroep Gynaecologische Endoscopie (WGE), Werkgroep Infecties, Werkgroep Kinder- en Adolescentengynaecologie, Werkgroep Psychosomatische Obstetrie en Gynaecologie (WPOG), Wetenschapscommissie Gynaecologie.

Het bestuur pijler Gynaecologie, bestaande uit het kernbestuur en de voorzitters van bovenstaande commissies vergadert ieder kwartaal.

Profiel
Je bent zeer betrokken bij de gynaecologie en bent als bestuurslid voor aios leden gemakkelijk aanspreekbaar. Je bent in staat om als bestuurslid, samen met de andere bestuursleden, de belangen ten aanzien van kwaliteit, opleiding, wetenschap, organisatie en financiering van zorg op  overtuigende en herkenbare wijze te behartigen.

Functie-eisen

  • Interesse in het opdoen van bestuurlijke ervaring
  • Brede interesse in de Gynaecologie en de bereidheid zich inhoudelijk verder te verdiepen
  • Communicatief sterk

Wat biedt de NVOG?
Je hebt de mogelijkheid om als bestuurslid van het bestuur pijler Gynaecologie een bijdrage te leveren aan bestendiging en vernieuwing van de Benigne Gynaecologie, zowel organisatorisch (bijvoorbeeld opleiding) als wetenschappelijk, in het huidige en in het toekomstige dynamische tijdperk waarin innovatie en kennis een exponentiële vlucht zullen gaan nemen.

Tijdsinvestering?
Er wordt vier keer per jaar vergaderd en afhankelijk van de projecten die je oppakt, komen daar enkele uren per drie maanden bij.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV voor 1 mei 2024 naar marijkemoolenaar@nvog.nl.

Specifiek zoeken?