Stichting Oranjekliniek trotse sponsor 60e Gynaecongres

10 november 2023

Met grote dankbaarheid kondigen wij aan dat Stichting Oranjekliniek zich als trotse sponsor heeft verbonden aan het 60e Gynaecongres! De steun van de Oranjekliniek is van onschatbare waarde en draagt bij aan het succes van het congres, dat heel gynaecologisch Nederland van 22 tot en met 24 november 2023 samenbrengt in Papendal. Op het Gynaecongres wordt het programma van de Pijler FMG op vrijdag 24 november mede mogelijk gemaakt door de Oranjekliniek.

De Oranjekliniek heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een symbool van toewijding aan de gezondheid van vrouwen, waarbij zij niet alleen voorzag in de behoeften van haar lokale gemeenschap, maar ook een brede impact had op de gynaecologische zorg in Nederland.

Sinds 1987 vormt de samenwerking tussen de Stichting Oranjekliniek en de NVOG een solide basis voor vooruitgang in de gynaecologie. Deze samenwerking reikt verder dan alleen financiële ondersteuning en omvat de bevordering van de Oranjedag, het toekennen van stipendia, en een waardevolle bijdrage aan de leerstoel “Safe Motherhood.”

Stichting Oranjekliniek deelt een diepe toewijding aan de verbetering van de gezondheidszorg voor vrouwen. De NVOG is trots dat de Oranjekliniek zich aan de NVOG en het Gyanecongres heeft verbonden. Samen kijken we uit naar een succesvolle 60e editie, waarin onze gezamenlijke passie voor vooruitgang van de gynaecologie en de gezondheid van vrouwen in Nederland en daarbuiten centraal staan.

Specifiek zoeken?