Gynaecongres 2020: Let’s get digital!

Beste leden,

De kogel is door de kerk: het 57e Gynaecongres wordt in november een driedaags digitaal congres. De beslissing was niet makkelijk, maar de kans dat we in november een ‘normaal’ fysiek congres kunnen houden, achten we heel klein. De Commissie Gynaecongres en het NVOG-bestuur hebben daarom besloten om op de middagen van 4, 5 en 6 november een digitaal 57e Gynaecongres te organiseren, tussen 12.30 en 18.00 uur.
Samen met Status Plus bouwen we aan een digitaal platform waarin congresdeelnemers niet alleen in parallelsessies voordrachten kunnen volgen, maar ook kunnen netwerken, geïnformeerd kunnen worden door onze sponsoren, enz..
Dit digitale platform denken we de komende jaren ook te kunnen inzetten voor themadagen, ALV’s en andere evenementen. Daarnaast hopen we natuurlijk weer op een congres in fysieke vorm!

Het programma van 4, 5 en 6 november gaat er als volgt uitzien:
– Woensdagmiddag 4 november: pijler FoetoMaternale Geneeskunde en Voortplantingsgeneeskunde;
– Donderdagmiddag 5 november: alle Koepels, Talent in Onderzoek (TiO), ALV en VAGO-vergadering;
– Vrijdagmiddag 6 november: Pijler Gynaecologie en Oncologie, met als afsluitende lecture: Heleen van Royen;

Ondertussen werken we ook nog steeds aan het project ‘Gynaecongres 2.0’, waarbij we op zoek zijn naar de juiste congresvorm voor de komende jaren. In het kader van ‘never waste a good crisis’ kunnen we ook hier naar de toekomst toe van leren en stappen zetten.
We hopen jullie dan ook in groten getale virtueel te ontmoeten.

Als je in de tussentijd vragen hebt, kun je telefonisch contact opnemen met Yvonne Broer (tel. 088-1344705) of Ank Louwes (tel. 088-1344704) of stuur een e-mail naar: gynaecongres@nvog.nl.

Tot in november!

Bart Hellebrekers
Voorzitter Stichting Gynaecongres

De Klachtenregeling kunt u hier downloaden: KLACHTENREGELING STICHTING GYNAECONGRES

Gynaecongres