Vacature lid Commissie Gynaecoloog en Maatschappij

3 juli 2023

Vacature AIOS: Commissie Gynaecoloog en Maatschappij  

De Commissie Gynaecoloog en Maatschappij (CGM) heeft per direct plaats voor een enthousiaste, gedreven AIOS. Bij voorkeur met aandachtsgebied bekkenbodem en oncologie.  

Achtergrond en taken CGM:
De commissie bestaat momenteel uit 5 gynaecologen en 2 AIOS.  De CGM vertegenwoordigt namens de NVOG de maatschappelijke belangen van enerzijds iedere vrouw in elke levensfase en anderzijds de leden van de NVOG.  Dit doet zij door maatschappelijke problemen in het kader van de gynaecologische, seksuele en reproductieve zorg in de samenleving te signaleren. De CGM handelt daarbij zowel proactief als reactief. Voorbeelden van actuele maatschappelijke vraagstukken zijn de vergoeding van anticonceptie voor alle vrouwen, hoe om te gaan met zorgvragen buiten de richtlijnen, toegankelijkheid van abortus zorg, enzovoort.  

Profiel:
We zijn op zoek naar een enthousiaste AIOS gynaecologie met een grote maatschappelijke betrokkenheid die zich kan vinden in de kernwaarden: maatschappelijk verantwoord (be)handelen, respectvol, betrouwbaar, ethisch en integer. Initiatief en eigen inbreng worden zeer op prijs gesteld. Aandachtsgebieden bekkenbodem en oncologie hebben de voorkeur, maar zijn geen harde voorwaarde.  

Tijdsinvestering:
CGM vergadert 4x per jaar zowel digitaal als live en zo nodig vaker. Regelmatig vindt contact plaats via Whatsapp en mail. 

Interesse?
Stuur dan vóór 1 augustus 2023 een korte motivatie en CV naar Sanne van der Kooij. Dit e-mailadres kun je ook gebruiken voor eventuele vragen.  

 

Specifiek zoeken?