Fietsweekeinde 3-6 juni 2021 | Teutoburgerwald

Beste collega’s,

De zomertijd is ingegaan en het vaccinatieprogramma begint op stoom te komen. Wij hopen daarom dat we na het afgelopen saaie VFGN jaar binnenkort weer met elkaar op de fiets mogen stappen. Hiervoor hebben we een mooie plek gevonden in het Teutoburgerwald op ongeveer 2,5 uur rijden van Utrecht. Aankomst en diner op donderdag 3 juni. We zullen op vrijdag 4 juni, zaterdag 5 juni en zondag 6 juni een gezamenlijke tocht fietsen waarbij qua afstand en snelheid rekening wordt gehouden met alle deelnemers. Wij kijken ernaar uit en hopen je daar te zien!

Kosten o.b.v. tweepersoons kamer:

  • €80,- p.p.p.n per gynaecoloog incl. half pension en een lunchpakket (excl. drank)
  • €40,- p.p.p.n per A(N)IOS incl. half pension en een lunchpakket (excl. drank)

Kosten worden berekend op basis van het aantal overnachtingen incl. half pension. Geen restitutie voor niet gebruikte maaltijden. Kosten voor eventueel extra los diner kunnen ter plaatse worden voldaan. Drank wordt door deelnemers zelf ter plaatse betaald. Eenpersoonskamer op aanvraag mogelijk tegen meerprijs.

Eind april wordt besloten of het weekend door kan gaan (aan de hand van de corona-maatregelen). Fingers crossed en hopelijk tot binnenkort!

Met sportieve groet,

het VFGN bestuur

Aanmelden VFGN Weekend 2021