Onze vernieuwde NVOG-website is live!

26 januari 2023

Zoals u ziet, is onze website in een nieuw jasje gestoken. We hebben daarbij niet alleen het uiterlijk aangepast, maar ook de structuur en inhoud veranderd en verbeterd. Zodat u snel en makkelijk op de hoogte blijft van belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied.

Belangrijkste veranderingen
De meest opvallende verandering is natuurlijk het nieuwe uiterlijk. Dat is meer van deze tijd. En wat ook meer van deze tijd is, is dat u de website ook goed op uw tablet of smartphone kunt bekijken. Dus waar u ook bent, u kunt altijd bij de benodigde informatie.

Verder hebben we de informatie anders ingedeeld, de teksten herschreven en veel bezochte onderdelen van de website uitgelicht op onze homepage. Zo kunt u snel de benodigde informatie vinden.

Ontdek het zelf
Natuurlijk is er nog veel meer veranderd. Lees hiervoor de ‘Instructie gebruik NVOG website 2023’ of bekijk het filmpje dat we hierover hebben gemaakt. En kijk zeker eens verder rond op de website om het zelf te ontdekken. Wilt u ons laten weten wat u ervan vindt of heeft u tips? Mail dan naar info@nvog.nl.

Specifiek zoeken?