Informatie NGR (Nederlandse Gynaecologische Registratie)

Vernieuwde dashboard NGR beschikbaar!!

Het vernieuwde dashboard NGR (Nederlandse Gynaecologische Registratie) is beschikbaar. De Stichting Kwaliteitsgelden Medisch Specialisten (SKMS) heeft een subsidie toegekend voor de doorontwikkeling van NGR waardoor we weer duurzaam verder hebben kunnen bouwen aan deze belangrijke registratie voor implantaten, continentieslings alsmede uterusextirpaties en laparoscopische ingrepen. We zetten de komende periode in op frequente communicatie en instructie en er is een helpdeskfunctie beschikbaar. In de afgelopen periode zijn er ook aanpassingen doorgevoerd in de registratie die de gebruiksvriendelijkheid verbeteren. Als klap op de vuurpijl is ook het Dashboard NGR beschikbaar om jouw geaggregeerde gegevens te kunnen spiegelen aan het landelijk gemiddelde van de kwaliteitsregistratie. Dit alles ten behoeve van kwaliteitsverbetering. Het dashboard wordt de komende periode uitgebreid met meer spiegeldata.
Klik hier voor de Rapportage ‘Doorontwikkeling Nederlandse Gynaecologie Registratie (NGR)’.

Hierbij vind je een instructie voor het inloggen en invoeren van de data en het gebruik van het dashboard inclusief informatie over de bereikbaarheid van de Helpdesk.
Klik hier voor een filmpje over de NGR en het gebruik van de uitkomstinformatie t.b.v. de verbetering van de kwaliteit van zorg.
Tevens tref je hier achtergronddocumentatie aan, zoals de Leidraad ‘Gebruik van implantaten bij genitale prolaps- en urine-incontinentiechirurgie’, de ‘Tijdelijke Regeling NGR’ (zoals in de ALV van 5 november 2020 is vastgesteld t.b.v. AVG) en het Protocol datalekken behorende bij de ‘Tijdelijke regeling NGR’.

Neem in geval van een data-lek zo spoedig mogelijk contact op met:
Esther van Wissen via esthervanwissen@nvog.nl/088-1344703.