FAQ met 1.000 antwoorden van de Kroon en Zaal

Bezoekers van kanker.nl hebben online al 1.000 vragen gesteld aan het team van Cor de Kroon en Afra Zaal. Beide gynaecoloog-oncologen zijn op kanker.nl actief in de rubriek ‘Stel je vraag aan een professional’. Daar kunnen patiënten en naasten anoniem vragen stellen over verschillende, aan gynaecologische kanker gerelateerde, onderwerpen zoals uitslagen van uitstrijkjes en HPV, eierstokkanker en de gevolgen van de behandeling.

Veel vragenstellers zoeken bevestiging of ze op de goede weg zitten. Cor de Kroon en Afra Zaal helpen hen vooral door extra uitleg te geven. De antwoorden op de vragen zijn openbaar. Daardoor is deze informatie ook helpend voor andere patiënten.

In deze rubriek ‘Stel je vraag aan een professional’ zijn inmiddels 35 teams met zorgprofessionals actief. Zij beantwoorden vragen over verschillende kankersoorten en over andere thema’s, zoals voeding, seksualiteit of het begeleiden van je kinderen als je kanker hebt.

De vragen aan de Kroon en Zaal vind je hier.

Over kanker.nl
Kanker.nl is het centrale informatie platform voor iedereen die met kanker te maken krijgt: patiënten, (ex)patiënten en hun naasten. De informatie die er te vinden is wordt altijd gecontroleerd door artsen en meegelezen door patiënten.