Inschrijving geopend voor het 60e Gynaecongres!

7 juli 2023

Van 22 tot en met 24 november 2023 is het 60e Gynaecongres in Sportcentrum Papendal in Arnhem. Als voorzitter van de Commissie Gynaecongres nodig ik je van harte uit om op deze dagen aanwezig te zijn. Het programma is bijna compleet en belooft weer een uiterst interessant congres te worden.

Ontmoeten of online bijwonen?
Wil je de inspirerende sprekers en gelijkgestemde professionals persoonlijk ontmoeten? Dan mag je dit geweldige evenement in het Sportcentrum Papendal niet missen! Maar we begrijpen ook dat jouw agenda vol is en reizen soms een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we je wederom de mogelijkheid om het congres live te volgen vanuit jouw eigen gekozen locatie via een livestream. Wat je ook kiest, ikzelf zal aanwezig zijn in Papendal en ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten!

Schrijf je nu in!
Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in via de inschrijflink. Onthoud: als je zowel live als digitaal wilt deelnemen aan het Gynaecongres, schrijf je dan eerst in voor het live-gedeelte. Na een succesvolle betaling kun je eenvoudig je registratie aanvullen met de dagen waarop je digitaal wilt deelnemen. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Status Plus via gynaecongres@statusplus.com.

Abstracts
Vanaf nu is het mogelijk om een abstract in te dienen voor het 60e Gynaecongres. Dit kan tot en met 3 september a.s. We moedigen alle clusters aan om AIOS, AIO-onderzoekers en arts-onderzoekers hiervoor te motiveren. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen van het abstract-proces of om direct je abstract in te dienen.

 

Graag tot in november!

Jolise Muyden-Martens, Voorzitter Commissie Gynaecongres

 

Specifiek zoeken?