Fianne Bremmer nieuwe directeur NVOG

6 mei 2020

Het bestuur van de NVOG heeft Fianne Bremmer per 1 juni 2020 benoemd als directeur van de vereniging.

Fianne volgt Annick Martens op, die de afgelopen periode de functie ad interim vervulde. Sinds januari gaf Annick op een voortreffelijke wijze invulling aan haar rol. Haar kwaliteiten kwamen extra tot uiting tijdens de afgelopen ‘bijzondere’ Corona-periode. We zijn haar veel dank verschuldigd!

Fianne studeerde sociologie aan de Universiteit Utrecht en werkte eerder onder andere als adviseur bij een organisatieadviesbureau en in verschillende functies voor de branchevereniging GGZ Nederland, waaronder als afdelingsmanager. In de afgelopen periode was zij werkzaam als strategisch bestuursadviseur en lid van het MT bij zorginstelling Reinaerde. Door haar brede achtergrond en ervaring met diverse facetten van de zorg kan Fianne gemakkelijk acteren op verschillende niveaus. Het bestuur is dan ook verheugd over haar benoeming. “Fianne is analytisch, verbindend en een belangenbehartiger pur sang, gecombineerd met een hands-on mentaliteit.  Daarmee past zij naadloos in het profiel van de nieuwe directeur van de NVOG”, aldus voorzitter Jan van Lith.

Fianne heeft veel zin om bij de NVOG aan de slag te gaan. “De NVOG heeft een aansprekende en ambitieuze visie voor de gynaecoloog 2025 vastgesteld. Ik zie het als een uitdaging om deze visie en doelen te realiseren samen met het bestuur, de leden en het bureau en ben er van overtuigd dat ik met mijn kennis en ervaring hier een goede bijdrage aan kan leveren”.

 

Specifiek zoeken?