DORP

DORP ondersteunt onderzoekers bij het opzetten van klinisch wetenschappelijk onderzoeker geïnitieerd kankeronderzoek. Zij kunnen ook advies geven tijdens de uitvoering en het afsluiten van de klinische studie. De ondersteuning van DORP is aanvullend op de services die al worden geboden door een datacentrum/trialbureau.
Om onderzoekers goed voor te bereiden op de te nemen stappen bij het opzetten, uitvoeren en afronden van een klinisch wetenschappelijk onderzoek heeft DORP een Clinical Trial Roadmap ontwikkeld. Wilt u uitleg over de Clinical Trial Roadmap, neem dan contact op met DORP. Zij nemen deze graag met u door.
Is er behoefte aan advies op het gebied van statistiek bij bijvoorbeeld een sample size berekening of het schrijven van de statistische paragraaf van het protocol? Dankzij de aanwezige statistische expertise kan DORP ook hierbij helpen.
Daarnaast geeft DORP advies over het betrekken van patiënten bij klinisch wetenschappelijk onderzoeker geïnitieerd onderzoek, ondersteunen zij financieringsaanvragen en denken zij graag mee met het opzetten van een efficiënte en effectieve manier van monitoring.
Onderzoekers met vragen over het opzetten van een studie op het gebied van Project Management, Statistiek, Monitoring of Patiënten Participatie kunnen contact opnemen met DORP via info@researchplatform-dorp.nl of een aanvraag doen via een aanvraagformulier op de website van DORP.

DORP

Specifiek zoeken?