Uitnodiging: NVOG commissie Collegiale Ondersteuning organiseert de Complicatiedag Gynaecologie en Verloskunde: “Fout gegaan, ook fout gedaan?”

Datum: 15 november 2023
Locatie: Amsterdam in Hotel Arena aan het Oosterpark (nabij OLVG)

Uitnodiging: NVOG commissie Collegiale Ondersteuning organiseert de Complicatiedag Gynaecologie en Verloskunde: “Fout gegaan, ook fout gedaan?”, op 15 november 2023
Bevallingen en operaties hebben helaas soms een gecompliceerde afloop. Dit heeft natuurlijk veel impact op de patiënt, maar ook op zorgverleners.
Het kan maken dat we ons onzeker voelen, defensiever gaan handelen, of twijfelen aan onze competenties.
Wat als het jou of je collega overkomt?
Van elkaars ervaringen kunnen we leren en ook kan het delen van deze heftige gebeurtenissen steunend zijn.

Ook dit jaar weer komen tijdens de Complicatiedag Gynaecologie en Verloskunde experts en collega’s bij elkaar om casuïstiek te bespreken. Ook is er aandacht voor de mogelijke gevolgen van complicaties: tuchtzaken, emotionele gevolgen, patiëntveiligheid en sociale veiligheid in de groep. De vraag ‘Fout gegaan, ook fout gedaan?” staat centraal.

De eerstvolgende COMPLICATIEDAG GYNAECOLOGIE en VERLOSKUNDE vindt plaats op 15 november 2023.

Deze dag wordt georganiseerd vanuit de NVOG commissie Collegiale Ondersteuning en vindt plaats in Amsterdam in Hotel Arena aan het Oosterpark (nabij OLVG). De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner.
De kosten zijn € 375,- en voor AIOS € 275,- (inclusief lunch en diner).
Accreditatie is aangevraagd.

Bekijk het programma.
Sprekers zijn: Mariëlle van PampusOswald NunesGeorge SmitsMarc van Beurden, Ko van der Velden.

Wil jij er ook bij zijn?
Aanmelden kan via: kwaliteit@nvog.nl
Eventuele vragen kunnen worden gesteld aan de voorzitter van de commissie Collegiale Ondersteuning van de NVOG, Mariëlle van Pampus, via e-mail.

Specifiek zoeken?