Tijd voor Verbinding congres ‘Samen in beweging’ d.d. 5 oktober 2023, Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch

Datum: 5 oktober 2023
Locatie: 's-Hertogenbosch

Heb jij je al aangemeld voor het Tijd voor Verbinding congres ‘Samen in beweging’ op 5 oktober 2023 in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch.
Tijdens het congres komen alle hoofdthema’s van het programma Tijd voor Verbinding – antistollingszorg, kwetsbare ouderen, multidisciplinair gesprek en Safety-II – aan bod.
De toegang is geheel gratis.

Kom in beweging!
Laat je verrassen door een inspirerend programma in festivalopzet en bepaal op de dag zelf waar en hoe jij in beweging komt. Je kunt actief meedoen aan verschillende workshops, kampvuurgesprekken en lezingen. Ook krijg je volop de gelegenheid om tijdens het congres contacten te leggen met bestuurders, managers, (beleids)adviseurs, zorgprofessionals en patiënten/ervaringsdeskundigen uit de medisch specialistische zorg.

Voor wie?
Zorgprofessionals, (patiënten)vertegenwoordigers, cliëntenraden, (beleids)adviseurs, leidinggevenden, bestuurders en toezichthouders in de medisch specialistische zorg.

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze congreswebsite. Hier vind je onder meer het programma en praktische informatie. De komende periode wordt deze pagina verder aangevuld. Houd al onze kanalen de komende tijd dus goed in de gaten.

Meld je aan!
Deelname aan het congres Tijd voor Verbinding is kosteloos. Je kunt je hier inschrijven, of klik op onderstaande button. Direct na je registratie ontvang je een bevestiging per e-mail. Ken je een collega die geïnteresseerd is, stuur dan deze uitnodiging door.

We kijken ernaar uit je op 5 oktober 2023 te ontmoeten!

Met vriendelijke groet, namens programma Tijd voor Verbinding,
Annemieke Schoemaker-Beugeling, programmaleider Tijd voor Verbinding

Specifiek zoeken?