Inschrijving 58e Gynaecongres – 17, 18 en 19 november a.s. geopend

Geplaatst op 6 oktober 2021

Op 17, 18 en 19 november a.s. vindt het 58e Gynaecongres in Flint Amersfoort plaats. Na een zeer geslaagd digitaal Gynaecongres in 2020 gaan we wederom een driedaags Gynaecongres houden, dit keer in een hybride vorm. Een eerste blik op het programma toont weer een heel interessant Gynaecongres: https://gynaecongres.nl/.
Ontmoeten of zien?
Nieuw wordt dit jaar de uitvoering van het Gynaecongres. Na de old scool fysieke congressen en het nieuwe digitale van vorig jaar, zal het 58e Gynaecongres in een hybride vorm plaatsvinden. Iedereen die elkaar fysiek wil ontmoeten, kan dat doen in Flint in Amersfoort, maar je kunt ook vanuit je eigen gekozen locatie via een livestream deelnemen. Bij de keuze en de inrichting van het gebruikte platform zullen we er alles aan doen dat de beleving via de livestream niet alleen beperkt blijft tot kijken. Ik ben in ieder geval in Flint aanwezig. Wellicht ontmoeten we elkaar daar of anders zien we elkaar via de livestream.
Inschrijven
Inschrijven kan via: https://gynaecongres.nl/registratie. Let op: indien je het Gynaecongres gedeeltelijk live en gedeeltelijk digitaal wilt bezoeken, dan is dat mogelijk. Schrijf je dan eerst in voor het live-gedeelte. Nadat je bent ingeschreven én je de betaling succesvol hebt afgerond, biedt het systeem je de gelegenheid om terug te keren in het registratieproces, waarna je je vervolgens in kunt schrijven voor de dag(en) dat je digitaal wilt deelnemen. Neem bij vragen contact op met Status Plus via gynaecongres@statusplus.com.
Graag tot in november!
Bart Hellebrekers, Voorzitter Stichting Gynaecongres

Meer actueel